vivacom VIVACOM 0876 761 254
telenor TELENOR 0898 312 055
mtel MTEL 0884 063 301
КОЛИЧКА
Продукти: 0 Сума: 0 ПРИКЛЮЧИ ПОРЪЧКАТА
ПРОВЕРКА

Въведете номера на поръчката или email адреса си

За контакти

Подслушвателни устройства

При нужда от дискретно научена информация, за работа или просто за контрол над близки хора в това число и деца, нашите подслушвателни устройства ще бъдат вашите асистенти, давайки ви кристално чист звук на големи разстояния. Възползвайте се от множеството опции, които ще получите с един такъв уред – детектор на глас, аларма, GPS тракер. Качествено и на много добра цена, само при нас.

Компактен GSM подслушвател с 3 микрофона (Номер: B02)

Работна честота 900, 1800 MHz
Този подслушвател разполага с 3 кондензаторни микрофона
Съвместим с всички GSM SIM карти
Обхват на микрофона е в радиус от 10 до 14м.

КУПИ 45.00лв.

Подслушвателно устройство на GSM мрежата с гласов контрол (Номер: B17)

Този подслушвател използва GSM мрежата на мобилните оператори и с него можете да подслушвате помещението, в което е поставен. Снабдено е с чувствителен микрофон, който може ясно да улови всички звуци в радиус от пет метра. Когато активирате гласовия контрол на подслушвателя той се превръща и в мини алармена система. Можете да го оставите в желаното помещение и когато звука около него надвиши 45 децибела устройството ще набере Вашия номер. Включването и изключването на гласовия контрол става с изпращане на кратко съобщение (SMS) до СИМ картата, поставена в устройството. Подслушвателят има вградена презареждаща литиево-йонна батерия, която позволява устройството да остане от 5 до 10 дни в режим на очакване.
Размери: 43х32х14 мм.

КУПИ 55.00лв.

Подслушвател-аларма (Номер: B31)

Това е многофункционално устройство, което освен че Ви позволява да слушате разговорите около него, но и може да Ви информира за нежелано проникване в дома Ви. То има два датчика, които могат да се контролират чрез изпращане на SMS-и. Гласовия сензор ще набере номера Ви или ще Ви изпрати SMS, когато звука около него надвиши 65 dB.
По същия начин ще реагира подслушвателя, ако се отдели от него магнитния датчик. Можете да поставите двете части - магнит и подслушвател на касата и на вратата и когато те се раздалечат при нейното отваряне, устройството ще сигнализира. За лесното закрепване разполагате с двойно лепяща лепенка.
Ако поставите подслушвателя на движещ се обект можете да получавате линк с местоположението му, с помощта на aGPS системата.

КУПИ 55.80лв.

Цифров рекордер за стационарен телефон (Номер: B23)

Този цифров рекордер може да записва разговорите който се водят по стационарният телефон и така да разберете кой го е ползвал и защо сметката ви е толкова голяма. Работата с него е лесна монтира се на телефонната линия и автоматично започва да записва разговорите върху SD карта. Ако не желаете да се записват всички разговори можете да превключите устройството на ръчен режим и да записвате само интересуващите Ви, като стартирате и спирате записа ръчно. Рекордерът е снабден с дисплей, за да можете лесно да се ориентирате за текущия режим на работа. Записите се съхраняват в папки, като за всеки ден, устройството създава нова папка. На 1GB можете да съхраните около 35 часа аудио в MP3 формат. Можете да ги възпроизведете директно от рекордера или да ги прехвърлите от SD картата (няма включена в комплекта карта) на компютъра си. Устройството има и аудио изход през който да прослушвате разговорите със слушалки.

КУПИ 57.00лв.

Подслушвател с PIR датчик (Номер: B30)

Вградения в подслушвателя PIR датчик го превръща успешно в мини алармена система. Изключително малките му размери 48 x 32 x 14 mm дават възможност да остане незабележим в помещението. Когато в обсега на датчика (3-4 метра)се появи движение подслушвателя набира предварително зададен номер. Освен, че ще Ви алармира за движение той ще Ви позволи и да чувате какво се случва около него, кои са нарушителите и за какво разговарят в момента.
PIR датчика може да се изключва и тогава може да се използва само като GSM подслушвател - набирате номера на SIM картата и слушате.

КУПИ 62.00лв.

Подслушвател с камера и възможност за запис (Номер: B33)

Това уникално устройство съдържа в себе си няколко начина за подслушване и запис.
С него можете да слушате, разговорите около него с набиране на номера на SIM картата, както работят стандартните GSM подслушватели. Когато обаче разговора Ви трябва записан можете с една SMS команда да стартирате запис на microSD карта. Отново с SMS спирате аудио записа. Аудиото се записва в amr формат.
Ако не Ви е достатъчен аудио запис можете отново с SMS команда да запишете аудио-видео файл в avi, с резолюция 480х320 пиксела. С друг SMS спирате записа.
Можете да правите от разстояние и снимки, които се записват на картата или можете да ги получите направо на телефона си.

КУПИ 69.00лв.

GSM подслушвател с AGPS (Номер: B22)

Това мултифункционално устройство може да се ползва като подслушвател и тракер.Вибрационният датчик и гласовата активация го превръщат в охранителна система която ви информира ако има не канен гост в имуществото Ви.Подслушвателят има програмируем SOS бутон, който може да набира предварително зададен номер и така може да се използва и като паник бутон, а със слушалките от комплекта можете да го ползвате като мобилен телефон.
Когато искате да използвате устройството като тракер и необходимо да изпратите команда като SMS и ще получите на мобилния си телефон линк с точното местоположение, отбелязано в Google Maps.
Когато батерията "падне" до 10% от капацитета си ще получите SMS с предупреждение. Също така подслушвателя може да Ви информира за силата на сигнала на мобилния оператор и текущите си настройки.

КУПИ 93.10лв.

Подслушвател в ел. разклонител (Номер: B36)

Този подслушвател работи чрез мрежата на мобилните оператори. Той е монтиран в напълно функциониращ електрически разклонител. Трябва само да поставите SIM карта на избран от Вас мобилен оператор, да наберете GSM номера от Вашия телефон и да слушате какво се говори. Подслушвателя се захранва направо от електрическата мрежа и не трябва да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато ви е необходима. Устройството ще работи дори и когато тока угасне или някой изключи разклонителя. В тези случай можете да разчитате на акумулаторната батерия, която позволява около 2 часа в режим на слушане.

КУПИ 99.00лв.

Комплект аудио приемник-предавател (Номер: B09)

Този комплект за подслушване, разполага с чувствителен микрофон, който улавя кристално ясно всеки звук във всяка посока и чувствителен приемник с вграден високоговорител и възможност за включване на слушалки и външен аудио рекордер. Работи на фиксирана честота в UHF обхвата.

Предавателя е с вградена презареждаща литиево-йонна батерия с време за работа от около 15 часа. Приемникът работи с две AAA батерии които му позволяват до 24 часа работа. Разстоянието на което може да се използва е около 1000 м при пряка видимост или 300 - 400 м при наличие на прегради.

КУПИ 105.00лв.

Аудио приемник и подслушвател (Номер: B20)

С този комплект можете да проведете аудио подслушване без да сте зависими от мобилните оператори. Изключително лесен за употреба, този комплект може да се използва и от хора без никакъв опит.
Включете ключето на "бръмбара" в означената с червена точка позиция, поставете го на желаното място, завъртете кръглото копче на приемника и регулирайте желаната сила на звука. Голямата мощност на предавателя и чувствителността на микрофона Ви гарантират кристален звук на разстояние от над 500 м.
В комплекта има включени слушалки и с тях можете да слушате само Вие. Ако включите в изхода за слушалки аудиорекордер можете да запишете всичко чуто.
Приемника и подслушвателя са снабдени с презареждащи батерии.

КУПИ 125.00лв.

Комплект подслушвател и аудио приемник със запис (Номер: B25)

Комплекта Ви дава възможност да получавате кристално ясен звук на разстояние над 500 метра. Освен това имате възможност да записвате с натискането на един бутон интересуващите Ви разговори и да ги прослушате веднага.
Приемника има слот за microSD карта, в който можете да поставите такава не по-голяма от 2 GB. Карта с максимален капацитет от 2 GB дава възможност за съхраняване на около 100 часа записи.
Аудиото се записва в WAV формат с 44 kbps.
За провеждане на дискретно подслушване имате включени в комплекта стерео слушалки.

КУПИ
204.80лв.

Подслушвател за стационарен телефон (Номер: B34)

Устройството е лесно за монтаж и експлоатация. Със стандартните букси можете за секунди да го свържете към всеки стационарен телефон. След монтажа подслушвателя ще запише всеки разговор, провеждан на този телефон, на карта памет.
Във слота за microSD карти трябва да поставите карта памет, на която да бъдат съхранявани записите. След това стандартните аудио записи могат да бъдат прехвърлени на компютър с включения в комплекта четец за microSD карти.
Устройството е оборудвано с акумулаторна батерия, която се зарежда по време на използването от телефонната линия. Преди използване батерията трябва да бъде заредена чрез включване на подслушвателя в компютъра.

Очаква се 119.00лв.

Подслушвател с MP3 плеър (Номер: B27)

С този подслушвател ще можете да получавате кристално ясен звук на доста голямо разстояние - над 500 метра. Приемника е малък, лек и удобен, слушалките, с които слушате са с ергономични гумени накрайници, а управлението е изключително лесно.
Само с натискането на един бутон можете веднага да запищете разговора на включената в комплекта microSD карта с капацитет 2 GB. Записания файл е във WAV формат, с 128 kbps и с приблизителна големина 1 MB за минута. Веднага след спирането на записа можете да го прослушате или да върнете предишните файлове.
Отново само едно натискане на бутона превръща подслушвателя в MP3 плеър. След превключването на режима можете да пускате, спирате на пауза или да превключвате предварително записаните на картата MP3 записи.
Приемника и предавателя имат вградени акумулаторни батерии, които можете да зареждате с включения в комплекта адаптер.

Очаква се 159.00лв.